Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، جشنواره منطقه‌ای صنایع دستی استان تهران به مدت هفت روز از ساعت ۹ تا ۲۱ برای بازدید عموم دایر است و همچنین دومین مدرسه صنایع دستی در فرهنگسرا اشراق گشایش یافت.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی, صنایع دستی و گردشگری استان تهران در مراسم آغاز فعالیت این جشنواره با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند به سطح آگاهی و آموزش مردم کمک کند افزود: هم اکنون ۶۰ درصد مردم از لحاظ شکلی و ماهیت مواد اولیه صنایع دستی باکیفیت بی اطلاع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد انشایی با بیان اینکه باید در حوزه شناخت قدم‌های خوبی از طریق مسئولان امر برداشته شود خاطر نشان کرد: تنها ۴۰ درصد مردم تفاوت‌ها را در این هنر به خوبی درک کرده که می‌بایست حرکت خوبی را در بخش برندینگ و بازرگانی برداریم.

معاون صنایع دستی استان با اشاره به اینکه باید اطلاعات، تعاریف تنوع و جغرافیا هنرهای سنتی و دستی را به مردم آموخت گفت: هم اکنون صنایع دستی ایران به لحاظ تنوع و کیفیت در رتبه نخست جهانی و از لحاظ ترنول (درآمد) در جایگاه سوم جهان قرار دارد.

وی همچنین توجه به صنایع دستی و هنر را بهترین راهکار برای جایگزینی فروش نفت کشور دانست و اظهار کرد: در سال ۹۶ میزان صادرات نفت کشور ۵۶ میلیارد دلار بود که در همین بازه زمانی برخی شرکت‌ها از جمله اپل و گوگل توانستند ۲ برابر صادرات کشور در بخش نفت نیز درآمد زایی کنند.

انشایی افزود: پیش از این تنها مدرسه هنرهای صنایع دستی در منطقه ۹ تهران گشایش یافت که امروز توانستیم با همت مدیران شهری و منطقه چهار دومین مدرسه را افتتاح کنیم.

به گفته وی در بازه یک ساله در مدرسه هنرهای سنتی منطقه ۹ تهران بیش از ۵۰۰ هنرآموز به روزترین آموزش‌ها در صنایع دستی و بازرگانی را فرا گرفتند.

همچنین مدیر فرهنگی هنری منطقه چهار و رئیس فرهنگسرای اشراق در این مراسم افزود: در حاشیه این نمایشگاه هفت روزه می‌توان آموزش و ترویج هنرهای سنتی به مردم داد.

رضا دوست علی با اشاره به اینکه در شرق پایتخت مرکز صنایع دستی کم است و به صورت متمرکز وجود ندارد گفت: با ایجاد مدرسه صنایع دستی در این فرهنگسرا می‌توانیم در بحث آموزش شهروندان پیش قدم باشیم.

وی با بیان اینکه ۴۰۰ مجموعه فرهنگی و آموزشی زیر نظر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران فعالیت دارند گفت: در سال گذشته از طریق این مراکز آموزشی و هنری در حوزه صنایع دستی ۸۰۰ میلیون تومان فروش محصولات اساتید و هنرجویان صورت گرفت.

به گفته وی در حال حاضر ۱۲ هزار هنرجو و بیش از ۲۰۰ استادکار صنایع دستی در مراکز فرهنگی این سازمان فعالیت دارند.

جشنواره منطقه‌ای صنایع دستی استان تهران از امروز به مدت هفت روز ازساعت ۹ تا ۲۱ برای بازدید عموم دایر است و همچنین دومین مدرسه صنایع دستی در فرهنگسرا اشراق گشایش یافت.

تهرام /۷۲۴۷/‏/‏۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۲۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا زارعی عصر یکشنبه در گفت‌وگوبا خبرنگاران اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نمایند.

کد خبر 6097611

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان