Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@16:22:16 GMT

نمایشگاه عطر خدا در فرهنگسرای اشراق

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۱۱۲۸

خبرگزاری آریا- همزمان با ماه مبارک رمضان  نمایشگاه گروهی خوشنویسی ، نقاشیخط، تذهیب، گل مرغ و معرق عنوان "عطر خدا" تا 24 فروردین ماه در نگارخانه آفرینش نقش برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای اشراق، در نمایشگاه "عطر خدا"  40 اثر از 32 استاد و هنرمندان جوان  که به سرپرستی شیرین نوشیروان و محمد بخشی زاده تا 24 فروردین ماه در نگارخانه آفرینش نقش برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدرضا آرامون، سیدجواد آشفته، شهرام امیری، محمدرضا جوادی نسب، سیده معصومه حسینی، مهناز مختاری، خلیل رسولی، غلامرضا سپهری، هانی شرار، محرم کولیایی و باربد یزدانی در بخش مدعوین و منیر آتشی، پریسا افتخاری، فرشته احمدی، محمدرضا امینی، طاهره الله‌دادیان، حامد باقری‌زاده، رضا باقیان‌یزد، محمد بخشی زاده، معصومه رحیم، زهرا رضاسلطانی، حسن طزری، پریسا عباسی، احمد فلاح، شبنم قنادها، زکیه کربلایی، زینب مرادی، امید مراوندی، سوده مقدم، نساء حلاج‌نیشابور، طیبه محمدیاری، شیرین نوشیروان اساتید و هنرمندانی هستند که در این نمایشگاه به ارائه اثر پرداخته اند.
نقاشی‌خط (خوش‌نگاشت، نقش‌نوشت، نقش خط، نوشت‌نگار) شیوه‌ای است در نقاشی مدرن و خوشنویسی معاصر ایرانی که به تدریج در دهه 1330-1340 خورشیدی توسط برخی از خوشنویسان و نقاشان ایرانی شکل گرفت وتاکنون به حیات خود در عرصه هنر معاصر ادامه داده و در بسیاری از کشورهای منطقه نیز پیروانی یافته‌است. آنان به ترکیبی از خطاطی و نقاشی دست زدند از این رو به این شیوه گاهی خطاشی و خط نقاشی هم می‌گویند.
تَذهیب یا زراندود یا طلاکاری و یا دست‌نویس آراست‌ را می‌توان مجموعه‌ای از نقش‌های بدیع و زیبا دانست که نقاشان و مذهبان برای هرچه زیباتر کردن کتاب‌های مذهبی، قرآن، فرهنگی، تاریخی، دیوان اشعار، جُنگ‌های هنری و قطعه‌های زیبای خط به کار می‌برند.
معرق در لغت به معنای وصله،تکه و رگه می باشد و می توان هر کار رگه داری را معرق نامید.معرق کاری نوعی اثر هنری است که تکه های ریز چوب، فلز، پارچه،کاشی و..به زیبایی و در شکل های متفاوت در کنار یکدیگر قرار می گیرند.
معرق کاری ایجاد طرح و نقش با استفاده از خرده های ریز بر روی صنایع دستی است.معرق کاری از هنرهای زیبایی است که در دوره سلجوقیان به اوج خود رسید.آثار به جای مانده از قرن ششم هجری به خوبی ظرافت های معرق کاری سلجوقی را نشان می دهد.
علاقه مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می توانند تا تاریح 24 فروردین از ساعت 11 تا 18 به نشانی تهران، فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، روبروی ایستگاه مترو فرهنگسرا، فرهنگسرای اشراق، نگارخانه آفرینش نقش مراجعه کنند و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 77326777 تماس بگیرند



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرهنگسرای اشراق معرق کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)

عصر ایران - نقاشی دیواری "نوازنده ویولن سل فنی" (A Violonchelista de Fene) توسط SFHIR روی یک ساختمان 9 طبقه کشیده شده است. این یکی از بزرگترین نقاشی های دیواری عمودی در زندگی حرفه ای خالق آن است.

نقاشی دیواری نوازنده ویولن سل در سال 2023 در شهر فنی، اسپانیا کشیده شد و توسط وب سایت استریت آرت سیتیز در رقابت بهترین نقاشی های دیواری سال 2023 مقام نخست را کسب کرد. استریت آرت سیتیز از سال 2016 بهترین نمونه های هنر خیابانی از سراسر جهان را معرفی می کند.

SFHIR به عنوان خالق نقاشی دیواری نوازنده ویولن سل فنی به طور ماهرانه ای از شکل ساختمان برای ادغام نقاشی دیواری با سازه استفاده کرده است. هنگام شب، با روشن شدن چراغ های راه پله و خروج نور از پنجره ها این گونه به نظر می رسد که فرت های ویولن سل روشن می شوند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «بنکسی»، معروف ترین هنرمند جهان که کسی او را نمی شناسد! (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • (ویدئو) خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی